ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεύτερο "καρέ" για τον Μπεργκ

Δεύτερο "καρέ" για τον Μπεργκ

Ο Μπεργκ πέτυχε για δεύτερη φορά στην καριέρα του τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα. Θυμηθείτε πότε ήταν η πρώτη και ποιος "πράσινος" είχε πετύχει ξανά καρέ τερμάτων (VIDEO).

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει το ένστικτο του "εκτελεστή" στην επίθεση και φρόντισε κόντρα στην Μίντιλαντ να δείξει γιατί από το περασμένο καλοκαίρι είναι στις καρδιές των φίλων του "τριφυλλιού".

Ο Σουηδός άσος κόντρα στους Δανούς έκανε πάρτι, καθώς οι κεντρικοί αμυντικοί των Σκανδιναβών δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν με τίποτα, με αποτέλεσμα να σημειώσει 4 γκολ μετά από σχεδόν έξι χρόνια.

Η προηγούμενη φορά ήταν την εποχή που αγωνιζόταν στην Χρόνινχεν και είχε σημειώσει 4 γκολ στην εκτός έδρας νίκη με την Ρόντα (5-2) στις 20 Δεκεμβρίου του 2008.

Δείτε το video με τα 4 γκολ από εκείνο το ματς:

Ο Μπεργκ φαίνεται να λειτουργεί άψογα με τον Νίκο Καρέλη στο πλευρό του, καθώς οι δύο τους ήταν στο αρχικό σχήμα του "τριφυλλιού" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ (26/04/14), με το αποτέλεσμα γνωστό: Χατ-τρικ ο Μπεργκ, ένα γκολ ο Καρέλης και νίκη ο Παναθηναϊκός με 4-1.

Ο πρώτος με "καρέ" ήταν ο Αντωνιάδης

Εξάλλου, δεν ξέρουμε αν είναι... οιωνός, αλλά την προηγούμενη φορά που κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού πέτυχε τέσσερα γκολ, ήταν το 1970, όταν η ομάδα πήγε στον τελικό του Πρωταθλητριών. Ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος στο 5-0 με την Ζενές Ες, έστειλε τέσσερις φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ