ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεύτερη πρόταση για τον Ιμπάρμπο

Δεύτερη πρόταση για τον Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ουάν Ζαλ επανήρθε εντυπωσιακά μετά την πρώτη άρνηση της Κάλιαρι για την αγορά των δικαιωμάτων του Βίκτορ Ιμπάρμπο! Έρχεται στην Αθήνα ο ατζέντης του παίκτη. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Να αποκτήσει τον Βίκτορ Ιμπάρμπο με κάθε κόστος, επιθυμεί η Ουάν Ζαλ, εάν ευσταθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "radiogoal24.it"!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αρνητική απάντηση της Κάλιαρι στην πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ δεν την πτόησε και επανήρθε με νεότερη προσφορά!

Η πληροφορία αναφέρει ότι η Ουάν Ζαλ προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Κολομβιανού επιθετικού.

Πρόκειται για ένα ποσό που ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Κάλιαρι και εφόσον επιβεβαιωθεί, τότε ο 26χρονος στράικερ θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Κίνα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (29/12) αναμένεται στην Αθήνα ο ατζέντης του Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι και ίσως η άφιξη του σχετίζεται με την υπόθεση.

Νωρίτερα, η Κάλιαρι διέρρεε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μετακινηθεί από την Αθήνα με λιγότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μπολόνια είχε εμπλακεί στη διεκδίκηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ