ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεύτερη μέρα με ίωση ο Κουτρουμπής

Δεύτερη μέρα με ίωση ο Κουτρουμπής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ταλαιπωρείται από ίωση και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, αφήνοντας τον Στραματσόνι με το δίλημμα Τελάντερ ή Σάντσεθ.

Ράσμους Τελάντερ ή Σέρχιο Σάντσεθ; Αυτό είναι το δίλημμα του Αντρέα Στραματσόνι για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, στο κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι με τη Βέροια στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Διότι ο ένας θα είναι ο ετοιμοπόλεμος Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ οι Γιώργος Κουτρουμπής και Ροντρίγκο Μολέντο τέθηκαν νοκ άουτ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα απουσίασε από την προπόνηση (1/4) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ενώ ο Ροντρίγκο Μολέντο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του. Άλλωστε, δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε ο Στραματσόνι μπορεί να προφυλάξει τους παίκτες του.

Ο Μάρκους Μπεργκ απουσίασε και σήμερα (1/4) έχοντας άδεια από τον προπονητή, ενώ επέστρεψαν οι τρεις διεθνείς της Εθνικής Νέων (Ευαγγέλου, Λάμπρου, Β. Αγγελόπουλος).

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι, ενώ θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (2/4) στις 14:30. Μετά τη λήξη του προγράμματος, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της αποστολής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ