ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δέσμευση Κωνσταντίνου για πληρωμές στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Δέσμευση Κωνσταντίνου για πληρωμές στους παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεσμεύτηκε πως μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα εισπράξουν το 60% από τη δόση Οκτωβρίου που τους οφείλεται.

Όπως αναμενόταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο "Γ. Καλαφάτης" και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις πληρωμές και δη το θέμα με το 60% της δόσης του Οκτωβρίου που ακόμα δεν έχει καταβληθεί.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δεσμεύθηκε πως μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει καταβληθεί το 60% που οφείλεται και θα γίνει προσπάθεια να πάρουν και έναντι ενός μέρους από τα λεφτά του Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων τους είπε: "Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχετε πληρωθεί το υπόλοιπο 60% από την δόση του Οκτωβρίου ακόμα και αν δεν έχουμε πάρει τα χρήματα από την Αλ Αϊν θα τα βάλει ο μεγαλομέτοχος. Και αν έρθουν τα χρήματα από την Αλ Αϊν θα σας δώσουμε και έναντι από τον Δεκέμβριο.

Θα κάνω μια προσπάθεια να αποκατασταθεί η σχέση μας γιατί ξέρω ότι δεν μας έχετε εμπιστοσύνη πια αλλά αυτά που σας λέω θα προσπαθήσω να τα τηρήσω".

Επίσης παρουσίασε στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ που ήταν παρόντες ένα πλάνο αποπληρωμής των οφειλομένων προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Εν συνεχεία οι άνθρωποι των πράσινων έδωσαν χαρτιά στους ποδοσφαιριστές για να υπογράψουν τους διακανονισμούς για τα χρέη μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Κάτι που έχει να κάνει φυσικά ενόψει της κατάθεσης του φακέλου του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ