ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού από καταγγελία του Κοτσόλη

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού από καταγγελία του Κοτσόλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ληξιπρόθεσμο χρέος 63.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τραπεζικές συναλλαγές!

Οι προσφυγές είναι η κορυφή του... παγόβουνου για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, αφού στη βάση υπάρχουν πολλά ακόμα, που δεν έχουν γίνει γνωστά. Όπως η οφειλή προς τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει νομικά μέτρα για να εισπράξει τα χρήματα του.

Η ΠΑΕ, σύμφωνα με την ενημέρωση της προς τα media, οφείλει 80.000 ευρώ στον 38χρονο τερματοφύλακα, εκ των οποίων οι 63.000 ευρώ έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες. Ο Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να διασφαλίσει το ληξιπρόθεσμο χρέος και ως αποτέλεσμα, δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας.

Από το Τριφύλλι εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ανδρώθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας και φόρεσε για πολλά χρόνια τη φανέλα της, δημιουργεί συνθήκες ασφυκτικής πίεσης για ένα μικρό ποσό.

Θεωρούν ότι πρόκειται για μία κίνηση που δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου να εξυγιάνουν και να κρατήσουν ζωντανή την ΠΑΕ, ενώ θα μπορούσε να βάλει πλάτη και να βοηθήσει την ομάδα, την στιγμή που για δεκαπλάσιες οφειλές σε ξένους συλλόγους κανένας δεν προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Από την πλευρά του, ο Κοτσόλης θεωρεί ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή και η καλή διάθεση του, ενώ όσες φορές επιχείρησε να έρθει σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, δεν βρήκε ανταπόκριση. Αναμένεται και η δική του τοποθέτηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ