ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

"Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τόνιζαν σε μεταξύ τους συζητήσεις ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και πρέπει άμεσα ν' αντιστρέψουν την εικόνα.

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε πέντε ημέρες μέτρησε δύο ήττες σε Πρωτάθλημα και Europa League. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύουν να χάσουν τους βασικούς στόχους νωρίς στη σεζόν και επιθυμούν να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τόσο μετά το τέλος του αγώνα με την Ντινάμο Μόσχας, όσο και στο Κορωπί την Παρασκευή αρκετοί από τους παίκτες των Κυπελλούχων συζήτησαν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

"Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν γίνεται να κυνηγάμε συνεχώς στο σκορ. Να μπούμε στα επόμενα παιχνίδια στο γήπεδο και να πάρουμε με κάθε τρόπο τη νίκη. Έστω και με 1-0. Έστω κι αν δεν παίξουμε καλά. Πλέον χρειαζόμαστε τις νίκες για να πατήσουμε γερά στα πόδια μας”, τόνιζαν οι "πράσινοι" εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ