ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν έχει φιξαριστεί συνάντηση Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου

Δεν έχει φιξαριστεί συνάντηση Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να δήλωσε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ότι αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν για την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη αλλά ακόμα δεν έχει κανονισθεί κάτι ανάμεσα στους δυο ισχυρούς άνδρες.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σάββατο έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο και παίρνοντας την θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον όλα τα βλέμματα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα πέσουν πάνω στο διοικητικό. Εκεί όπου ο Γιάννης Αλαφούζος τα πήγε περίφημα καθώς το τριφύλλι πήρε την πολυπόθητη άδεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είναι αναγκασμένος πλην των εσόδων που περιμένει από την Ευρωπαϊκή παρουσία και της ενίσχυσης από την βοήθεια του κόσμου να ψάξει και για άλλους πόρους. Να ψάξει για τις καλύτερες δυνατές χορηγικές συμφωνίες και με όπλο φυσικά την Ευρωπαϊκή παρουσία των πράσινων να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

Παράλληλα πρέπει να περιμένει να δει και τι θα γίνει και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την βοήθεια που είχε πει ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ότι θα δώσει στην ΠΑΕ τον Ιανουάριο και αφού δεν προχώρησε το ντιλ της εξαγοράς των μετοχών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ να δήλωσε πως επίκειται μια συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά αυτό είναι κάτι πολύ φλου την δεδομένη χρονική στιγμή. Και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει φιξαριστεί κάποιο ραντεβού, δεν έχει υπάρξει επικοινωνία ούτε ανάμεσα στους ίδιους, ούτε ανάμεσα στα επιτελεία τους.

Φυσικά δεν αποκλείει κανείς να γίνει κάτι τις επόμενες μέρες και από την στιγμή που ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και των δυο τμημάτων γιατί μην ξεχνάμε πως και οι δυο είχαν στο μυαλό τους αρκετά να σκεφτούν εντός των αγωνιστικών χώρων ενώ στο μπάσκετ έρχονται και οι τελικοί με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ας θυμηθούμε τι δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Για το ποδόσφαιρο και την συνεργασία για το καλό του Παναθηναϊκού επισήμανε:
"Είναι τεράστια επιτυχία και του κ. Αλαφούζου και του κ. Αναστασίου και όλων των παιδιών που είναι στην ομάδα και όλων των συντελεστών".

Είχατε πει ότι θα βοηθήσετε τον Παναθηναϊκό, τι έχετε κανονίσει;
"Έχουμε συνεννοηθεί με τον κ. Αλαφούζο, είναι στο πρόγραμμα να συναντηθούμε σε κάποιο διάστημα και να δούμε πως θα μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ΚΑΕ, την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ