ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν υπολογίζει έξι για τη Θέλτα ο Παναθηναϊκός

Δεν υπολογίζει έξι για τη Θέλτα ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πέντε οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και ο τραυματίας Σάμπα δεν παίζουν την Πέμπτη (8/12). Εκτίει με Πλατανιά ο Μολέντο.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα έχει ιδιαιτερότητες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αναφορικά με τους παίκτες τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει. Στη λίστα της UEFA δεν έχουν δηλωθεί οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Νούνο Ρέις, Ολιβιέ Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ράσμους Τελάντερ, οπότε δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Επιπροσθέτως, ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι τραυματίας και ο Κριστιάν Λεντέσμα προέρχεται από απραξία, λόγω του τραυματισμού του. Καθίσταται σαφές ότι το ροτέισον που μπορεί να κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, περιορίζεται σημαντικά. Οπότε, αναγκαστικά τα περιθώρια ελιγμών του 48χρονου προπονητή περιορίζονται σημαντικά…

Εκτίει με Πλατανιά ο Μολέντο

Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Ο Ουζουνίδης αποφάσισε να αφήσει εκτός του Βραζιλιάνο στόπερ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, στις 5 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tο πρώτο 90λεπτο του Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας για τον Ιμπάρμπο
Ελλάδα: Το γαλατικό χωριό που αντιστέκεται στην Ρεάλ
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση έως τώρα
Το στοίχημα της διαχείρισης από τον Ουζουνίδη
Μπεργκ: "Δεν θα τα παρατήσουμε!"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ