ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Αμπέντ στο Τανζανία-Αλγερία

Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Αμπέντ στο Τανζανία-Αλγερία

Ισόπαλο 2-2 έληξε το Τανζανία-Αλγερία στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας με τον Αμπέντ να μένει στον πάγκο και να μην αγωνίζεται ούτε λεπτό.

Από τον πάγκο... παρακολούθησε όλο το ματς της Εθνικής Αλγερίας με την αντίστοιχη της Τανζανίας ο Μεχτί Αμπέντ. Η αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας διεξήχθη το Σάββατο και έληξε ισόπαλη 2-2.

Η Αλγερία μάλιστα βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ αλλά με δυο γκολ του Σλιμανί στο 72' και στο 75' έφερε το ματς στα ίσια και πλέον την Τρίτη (17/11) εντός έδρας θα μπορέσει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο ματς του Σαββάτου ο Αμπέντ δεν αγωνίστηκε καθόλου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό του συλλόγου να κάνει μόνο δυο αλλαγές και τον άσο του τριφυλλιού να ελπίζει πως θα έχει την ευκαιρία του την Τρίτη (17/11).

Την Τρίτη και η Κροατία του Πράνιτς

Την Τρίτη τώρα να σημειώσουμε πως θα γίνει και η αναμέτρηση της Κροατίας με την Ρωσία. Στην αποστολή της Κροατίας έχει κληθεί και ο Ντάνιελ Πράνιτς και είναι λογικό ο Στραματσόνι να περιμένει να δει αν θα παίξει ο 33χρονος άσος και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ