ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν βιάζεται για τον χαφ ο Στραματσόνι

Δεν βιάζεται για τον χαφ ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πρόκειται να βιαστεί για τον κεντρικό χαφ, ενώ αποτελεί ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ακόμα και με υπέρβαση στο οικονομικό.

Η επικείμενη απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο και η δυνατότητα του Νίκλας Χουλτ να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, θα καθυστερήσουν την προσθήκη ενός ακόμα κεντρικού χαφ στον Παναθηναϊκό. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει κανένα λόγο να βιαστεί στην επιλογή του, αφού έχει λύσεις, τουλάχιστον για τον γ' προκριματικό του Europa League.

Εξ' ου και η διάθεση του να περιμένει τον Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο εκτιμά πολύ ή η προσπάθεια του να εντοπίσει έναν ποδοσφαιριστή με προσωπικότητα, έστω και αν δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο Ιταλός προπονητής αναζητά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ξέρει πως με τα χρήματα που διαθέτει, πρέπει να καταστεί επιλεκτικός.

Ο Στραματσόνι εξακολουθεί να μιλά με τον Κονέ, παρά την αρχική άρνηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος διεθνής θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στην Ουντινέζε, όμως η οικογένεια Πότσο έχει δώσει εντολή στον προπονητή, Μπέμπε Ιακίνι να προωθήσει νεαρούς παίκτες και ο Κονέ δεν εντάσσεται στον σχεδιασμό της.

Φυσικά, ο Στραματσόνι έχει εσώτερη ενημέρωση από την ιδιοκτησία της Ουντινέζε και περιμένει τον Κονέ να αλλάξει την απόφαση του. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως παράλληλα δεν θα ασχοληθεί με άλλους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από την Ελλάς Βερόνα και εάν μείνει ελεύθερος, τότε θα δεχτεί επίσημη κρούση.

Επιπροσθέτως, αποτελεί ειλημμένη απόφαση του 39χρονου κόουτς για την προσθήκη ενός αξιόλογου αμυντικού χαφ. Το περιορισμένο μπάτζετ δεν συνιστά εμπόδιο, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος συναίνεσε στην υπέρβαση για μία εξαιρετική περίπτωση, που κατά την άποψη των Στραματσόνι - Ζιλμπέρτο, θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή.

Η μία περίπτωση που εξετάζει ο Στραματσόνι είναι ο 33χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ με ιταλικό διαβατήριο, Κριστιάν Λεντέσμα. Μεταξύ των δύο ανδρών έχει συζητηθεί η προοπτική να συνεργαστούν, όμως ο Στραματσόνι δέχεται και άλλες προτάσεις και αναμένεται να αποφασίσει σύντομα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ