ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θα πιεστεί για τη μεταγραφή ο Κουρμπέλης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης κατανοεί τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η πώληση του, αλλά δεν σκοπεύει να μετακινηθεί σε μία ομάδα που δεν θα τον εξελίξει.

Μετά την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ μπορεί να φέρει έσοδα στην ΠΑΕ και να συμβάλλει στη βιωσιμότητα μέχρι το τέλος της σεζόν, που είναι το βασικό ζητούμενο.

Γύρω από τον Κουρμπέλη παρατηρείται έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες και ίσως προκύψουν εξελίξεις μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου.

Αρκετές ομάδες έχουν ρωτήσει για τον αρχηγό του "τριφυλλιού", όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έχουν δείξει ο ΠΑΟΚ και η Σαμπντόρια, η οποία έστειλε τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της για να τον τσεκάρει το Σάββατο (27/1) στη Ριζούπολη.

Αυτός ο οποίος δεν συμμετέχει ιδιαίτερα στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι ο Κουρμπέλης. Ο Αρκάς μέσος δεν πρόκειται να αγνοήσει μία δελεαστική προσφορά, αλλά δεν "καίγεται" να φύγει από την Αθήνα. Αντίθετα, θα συναινέσει στη μεταγραφή του, μόνο εάν πειστεί ότι θα είναι το καλύτερο για την καριέρα του.

Ο Κουρμπέλης αντιλαμβάνεται ότι τα έσοδα από την πώλησή του είναι αναγκαία για τον Παναθηναϊκό. Όμως, δεν σκοπεύει να πιεστεί σε μία αλλαγή περιβάλλοντος που δεν θα τον ωφελήσει. Παρότι οι συνθήκες είναι δύσκολες για την ομάδα του Ουζουνίδη, ο Κουρμπέλης πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο και το καλοκαίρι να πάρει με ηρεμία τις αποφάσεις του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ