ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θα "κατασκοπεύσουν" το Μπριζ - Μαλίν

Δεν θα "κατασκοπεύσουν" το Μπριζ - Μαλίν
INTIME SPORTS

Η προσέγγιση των ανθρώπων της Μπριζ για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μαλίν, οδήγησε το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού στην απόφαση να μην στείλει "κατάσκοπο" στο ματς.

Η Μπριζ φιλοξενεί τη Μαλίν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Jupiter League, στο παιχνίδι μεσολαβεί ανάμεσα στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε 2-1 από τη Σεντ Τρούιτεν και θεωρητικά, στοχεύει μόνο στη νίκη προκειμένου να μην χάσει έδαφος από την έναρξη της διοργάνωσης.

Η λογική θα επέβαλε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, να παρακολουθήσει το ματς στο γήπεδο "Γιαν Μπρεντέιλ" και να αναφέρει τα τεκταινόμενα.

Όμως, οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις του προέδρου, Μπαρτ Βερχάεγκε και του προπονητή, Μισέλ Πρεντόμ, ότι δεν τους απασχολεί η Μαλίν αλλά ο Παναθηναϊκός, καθιστούν ανούσια την παρουσία στις εξέδρες.

Ο Πρεντόμ αναμένεται να προφυλάξει τους βασικούς ποδοσφαιριστές και δεν θα παρουσιάσει κάτι το οποίο θα έχει σημασία για να παρακολουθηθεί.

Εξυπακούεται πως ο Αναστασίου θα παραλάβει το dvd του παιχνιδιού και θα το αναλύσει με τους συνεργάτες του, αλλά, δεν συνέτρεχε λόγος για κάτι παραπάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ