ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θα καταπέσει η εγγυητική του Παναθηναϊκού στην ΕΕΑ

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λ.Αλεξάνδρας,Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λ.Αλεξάνδρας,Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός και οι δύο εταιρίες που ασχολούνται με χλοοτάπητες, κατέληξαν σε συμφωνία για την εξόφληση της οφειλής και πέρασε ο κίνδυνος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει σήμερα (2/11) στις 12:00 και ένα από τα ζητήματα που θα την απασχολήσουν, είναι η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται πως οι εταιρίες “GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ", που ασχολούνται με τη φροντίδα και την κατασκευή χλοοτάπητα, προσέφυγαν στην ΕΕΑ διεκδικώντας 156.000 ευρώ από την ΠΑΕ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κίνδυνος απομακρύνεται για την ώρα... Μετά την αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής στην προηγούμενη συνεδρίαση, έπειτα από κοινό αίτημα των δύο πλευρών, στο μεσοδιάστημα υπήρξαν συνομιλίες που απέφεραν αποτέλεσμα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι των εταιριών κατέληξαν σε συμφωνία για την αποπληρωμή της οφειλής. Η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις:

Α) Άμεση καταβολή 15.000 ευρώ.

Β) Πληρωμή 41.000 ευρώ στο επόμενο δίμηνο.

Γ) Εκχώρηση ποσού 100.000 ευρώ από την επιταγή του Ζέκα για την πώληση στην Κοπεγχάγη, που θα εισπραχτεί τον Φεβρουάριο του 2018.

Επομένως, στη σημερινή συνεδρίαση θα παραστούν οι δικηγόροι των δύο εταιριών και θα ενημερώσουν της Επιτροπή ότι αποσύρουν την προσφυγή τους. Μία υποχρέωση λιγότερη για τον Παναθηναϊκό, που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, παρά τις δυσκολίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ