ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θα καταπέσει η εγγυητική του Παναθηναϊκού στην ΕΕΑ

Δεν θα καταπέσει η εγγυητική του Παναθηναϊκού στην ΕΕΑ

Ο Παναθηναϊκός και οι δύο εταιρίες που ασχολούνται με χλοοτάπητες, κατέληξαν σε συμφωνία για την εξόφληση της οφειλής και πέρασε ο κίνδυνος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει σήμερα (2/11) στις 12:00 και ένα από τα ζητήματα που θα την απασχολήσουν, είναι η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται πως οι εταιρίες “GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ", που ασχολούνται με τη φροντίδα και την κατασκευή χλοοτάπητα, προσέφυγαν στην ΕΕΑ διεκδικώντας 156.000 ευρώ από την ΠΑΕ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κίνδυνος απομακρύνεται για την ώρα... Μετά την αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής στην προηγούμενη συνεδρίαση, έπειτα από κοινό αίτημα των δύο πλευρών, στο μεσοδιάστημα υπήρξαν συνομιλίες που απέφεραν αποτέλεσμα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι των εταιριών κατέληξαν σε συμφωνία για την αποπληρωμή της οφειλής. Η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις:

Α) Άμεση καταβολή 15.000 ευρώ.

Β) Πληρωμή 41.000 ευρώ στο επόμενο δίμηνο.

Γ) Εκχώρηση ποσού 100.000 ευρώ από την επιταγή του Ζέκα για την πώληση στην Κοπεγχάγη, που θα εισπραχτεί τον Φεβρουάριο του 2018.

Επομένως, στη σημερινή συνεδρίαση θα παραστούν οι δικηγόροι των δύο εταιριών και θα ενημερώσουν της Επιτροπή ότι αποσύρουν την προσφυγή τους. Μία υποχρέωση λιγότερη για τον Παναθηναϊκό, που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, παρά τις δυσκολίες.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η Τουρκία έστησε θερμικό ραντάρ απέναντι από τα Ίμια

Το κινητό ραντάρ με την ονομασία «Morad-1» μπορεί να δίνει στους Τούρκους εικόνα σε πραγματικό χρόνο από την περιοχή, ακόμα και για σημεία που αδυνατούν να ελέγξουν τα σκάφη της ακτοφυλακής τους

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

ΗΠΑ: Να εγκαταλείψει η Αλβανία τη διχαστική ρητορική του παρελθόντος

Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια του κ. Ράμα

Ο Clint Eastwood έφτιαξε την πιο περίεργη ταινία του μήνα

Είδαμε και σχολιάζουμε τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου.

Όσκαρ 2018: Όταν οι σταρ μιλούν για πολιτική

Στα 90 χρόνια της απονομής των Όσκαρ, δεν ήταν λίγοι οι βραβευθέντες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το βήμα των βραβείων για να εκφράσουν τις πολιτικές τους θέσεις. Αυτές είναι οι πιο δυνατές "πολιτικές ομιλίες" στην ιστορία των Όσκαρ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24