ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θα καταπέσει η εγγυητική του Παναθηναϊκού στην ΕΕΑ

Δεν θα καταπέσει η εγγυητική του Παναθηναϊκού στην ΕΕΑ

Ο Παναθηναϊκός και οι δύο εταιρίες που ασχολούνται με χλοοτάπητες, κατέληξαν σε συμφωνία για την εξόφληση της οφειλής και πέρασε ο κίνδυνος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει σήμερα (2/11) στις 12:00 και ένα από τα ζητήματα που θα την απασχολήσουν, είναι η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται πως οι εταιρίες “GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ", που ασχολούνται με τη φροντίδα και την κατασκευή χλοοτάπητα, προσέφυγαν στην ΕΕΑ διεκδικώντας 156.000 ευρώ από την ΠΑΕ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κίνδυνος απομακρύνεται για την ώρα... Μετά την αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής στην προηγούμενη συνεδρίαση, έπειτα από κοινό αίτημα των δύο πλευρών, στο μεσοδιάστημα υπήρξαν συνομιλίες που απέφεραν αποτέλεσμα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι των εταιριών κατέληξαν σε συμφωνία για την αποπληρωμή της οφειλής. Η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις:

Α) Άμεση καταβολή 15.000 ευρώ.

Β) Πληρωμή 41.000 ευρώ στο επόμενο δίμηνο.

Γ) Εκχώρηση ποσού 100.000 ευρώ από την επιταγή του Ζέκα για την πώληση στην Κοπεγχάγη, που θα εισπραχτεί τον Φεβρουάριο του 2018.

Επομένως, στη σημερινή συνεδρίαση θα παραστούν οι δικηγόροι των δύο εταιριών και θα ενημερώσουν της Επιτροπή ότι αποσύρουν την προσφυγή τους. Μία υποχρέωση λιγότερη για τον Παναθηναϊκό, που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, παρά τις δυσκολίες.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ

Μάνδρα: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας μετά τη φονική πλημμύρα - Πιάστηκαν στα χέρια μετά τη σιγή ενός λεπτού για τους νεκρούς

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Μια γενναία πράξη ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη

Ο Γκάλης βγάζει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε το 1992 για τον μικρό Χριστόφορο

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24