ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ξεπέρασε την ίωση ο Μπεργκ

Δεν ξεπέρασε την ίωση ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Κέρκυρα την Δευτέρα στην Λεωφόρο με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές του να μένουν εκτός.

Με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του θα υποδεχθεί την Δευτέρα το απόγευμα την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε στην τελευταία προπόνηση των πράσινων και τον Μάρκους Μπεργκ να μην καταφέρνει να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να μένει εκτός.

Ο Σουηδός είχε χάσει και το ματς με την Ξάνθη ενώ τώρα θα λείψει και από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα στερώντας από το τριφύλλι την καλύτερη δυνατή λύση στην επίθεση.

Πλην του Μπέργκ εκτός για το παιχνίδι της Δευτέρας ήταν οι Νάνο (τραυματίας) και Σίλντενφελντ (τιμωρημένος) αλλά και οι Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος.

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε ο Μπερίσα, δεν αποκλείεται να είναι και στην 18άδα ενώ επανήλθε και ο Σπυρόπουλος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα (22/12/2014 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας σε δυο γκρουπ και τέλος οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα.

Μπεργκ και Νάνο προπονήθηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Φαίακες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την 16η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα".

Η πράσινη ΠΑΕ τώρα γνωστοποίησε πως η είσοδος των κατόχων διαρκείας στην Θύρα 8 θα γίνεται πλέον από την Θύρα 7 με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που είναι κάτοχοι απλών εισιτηρίων ή κάτοχοι Καρτών Διαρκείας της ΘΥΡΑΣ 8, πως από τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, θα εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο της ΘΥΡΑΣ 7.Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία. Ραντεβού στη Λεωφόρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ