ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν σκεφτήκαμε ποτέ τον Μολέντο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλιαξάντρ Χάτσκεβιτς, ρωτήθηκε από τους Ουκρανούς δημοσιογράφους για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ροντρίγκο Μολέντο, διέψευσε με εμφατικό τρόπο ο προπονητής, της Ντιναμό Κιέβο, Αλιαξάντρ Χάτσκεβιτς. Ο Λευκορώσος τεχνικός μίλησε στους Ουκρανούς δημοσιογράφους για τους μεταγραφικούς στόχους και δεν άφησε κανέναν περιθώριο παρερμηνείας για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Σε σχετική ερώτηση για τις πληροφορίες από την Αθήνα, ο Χάτσκεβιτς τόνισε ότι δεν έχει ασχοληθεί καν με την περίπτωση του Μολέντο. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Αναφορικά με τον Μολέντο, μπορώ να σας απαντήσω αμέσως: δεν τον σκεφτήκαμε ποτέ, είναι έμπνευση κάποιου τρίτου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει στη σκέψη μας".

Στο μεταξύ, ο Μολέντο ταξιδεύει για το Πόρτο Αλέγκρε και όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ιντερνασιονάλ και με τον ατζέντη του, Ζίλμαρ Βελόζ, για να συζητήσουν την προοπτική να συνεργαστούν.

Photo credit: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ