ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν προχωράει του Ανχελέρι για τον Παναθηναϊκό

Δεν προχωράει του Ανχελέρι για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρίσκει με τον Μάρκος Ανχελέρι στις οικονομικές απαιτήσεις του και αποσύρεται από την υπόθεση του Αργεντινού στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παρακολουθεί την μεταγραφική αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με την μια περίπτωση να διαδέχεται την άλλη.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά την περίπτωση του Μάρκος Ανχελέρι. Οι πράσινοι είχαν καταφέρει να βρουν ''σημείο επαφής'' με την Μάλαγα και τις οικονομικές απαιτήσεις της, όμως όταν μίλησαν με τον Αργεντινό άσο διαπίστωσαν ότι υπάρχει σημαντικό ''χάσμα'' ανάμεσα στις δύο πλευρές και κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστούν άλλες περιπτώσεις παικτών. Καθημερινά άλλωστε προτείνονται και νέα ονόματα, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο επικρατέστερος ενώ τις τελευταίες μέρες προτάθηκε και ο Ντούριτσα.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο πλέον βρίσκεται ο πρώην αμυντικός της Λάτσιο, Μικαέλ Σιανί ενώ στην τελική ευθεία φαίνεται να είναι και η υπόθεση του αμυντικού της Μάλμε, Φίλιπ Ελάντερ.

Με τον Γάλλο στόπερ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και οι πράσινοι πιέζουν τον πρώην αμυντικό της Λάτσιο να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα προκειμένου να τελειώσει οριστικά το θέμα. Από την πλευρά του όμως ο Σιανί το καθυστερεί λίγο καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα έχει πρόβλημα να βρει και άλλη πρόταση όσο περνά ο καιρός.

Στην περίπτωση του Σουηδού τώρα στον Παναθηναϊκό έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή αλλά θα περιμένουν λίγες μέρες ακόμα πριν συνεχίσουν τις επαφές τους με την Μάλμε. Σκοπός είναι να μπορέσουν να πάρουν τον νεαρό διεθνή από τώρα, όχι τον Δεκέμβρη, καταβάλλοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα στην ομάδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ