ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τριπλό πρόβλημα για Στραματσόνι

Τριπλό πρόβλημα για Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο και Κριστιάν Λεντέσμα αντιμετωπίζουν προβλήματα και δημιουργούν ανησυχία στον Στραματσόνι για τη συμμετοχή τους εναντίον του Άγιαξ. Συνέχισε τη θεραπεία ο Κουτρουμπής.

Δύο ακόμη απρόοπτα εμφανίστηκαν στην προπόνηση της Τρίτης (13/9), δυσχεραίνοντας την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/9) με τον Άγιαξ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Κριστιάν Λεντέσμα δεν συμμετείχε λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο Βίκτορ Ιμπάρμπο τραυματίστηκε στο γόνατο στη διάρκεια του διτέρματος και αποχώρησε.

Η εκτίμηση για τον Αργεντινό χαφ είναι πως πιθανότατα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League, αφού με την κατάλληλη αγωγή θα αναρρώσει. Ασφαλώς, ο οργανισμός θα αποδυναμωθεί, ωστόσο και ο ίδιος επιθυμεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αρχίσει με νίκη τη διοργάνωση.

Αναφορικά με τον Κολομβιανό επιθετικό, αυτός έχει υποστεί αιμάτωμα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Προς το παρόν, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αλλά την Τετάρτη θα διευκρινιστεί η κατάσταση του. Εκτός απροόπτου, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Αγιαξ.

Αρνητικό επίσης είναι πως ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν προπονήθηκε, αλλά υποβλήθηκε σε θεραπεία. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αγωνιστεί κανονικά την Πέμπτη και την Τετάρτη (14/9) θα δοκιμάσει να γυμναστεί.

Τουλάχιστον, ο Ράσμους Τελάντερ ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες, ολοκλήρωσε τις ασκήσεις χωρίς ενοχλήσεις και εφόσον αυτό συνεχιστεί στις επόμενες μέρες, θα εκπονηθεί χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του. Τέλος, ο Ολιβιέ Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, "κορόιδο"και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στις 20:00 και έπειτα, θα ανακοινωθεί η αποστολή.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ