ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν προλαβαίνουν τη Βέροια οι Τελάντερ, Μολέντο

Δεν προλαβαίνουν τη Βέροια οι Τελάντερ, Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τελάντερ και Μολέντο εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα υγείας και δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέροια.

Ο Ράσμους Τελάντερ βρέθηκε τη Δευτέρα (28/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί, γυμνάστηκε ατομικά χωρίς να πιεστεί. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Δανός δεν πρόκειται να αγωνιστεί εναντίον της Βέροιας την Κυριακή (3/4) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και θα του δοθεί ο χρόνος για να αναρρώσει πλήρως.

Το ίδιο ισχύει για τον Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάσταση από τον τραυματισμό του. Ο Βραζιλιάνος αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν πρόκειται να ληφθεί το ρίσκο να παίξει στο κυριακάτικο ματς, από τη στιγμή που δεν υπάρχει στόχος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κατά τ' άλλα, οι Μπεργκ, Λουντ, Αμπέντ, Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Λάμπρου απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (29/3) στις 11:00.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ