ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν πήραν τις επιταγές οι παίκτες του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δέχθηκαν να πάρουν τις επιταγές που τους δόθηκαν από τη διοίκηση ενώ σε κάποιες το ποσό ήταν μικρότερο απ' αυτό που έπρεπε να δοθεί στους πράσινους.

Δυο στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού για να μοιράσουν τις επιταγές που είχε υποσχεθεί η διοίκηση των πράσινων για την αποπληρωμή των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού όμως δεν δέχθηκαν να τις πάρουν και αρκετοί ήταν και εκνευρισμένοι καθώς το ποσό που αναγραφόταν σε κάποιες εξ αυτών ήταν μικρότερο του 35% της δόσης Δεκεμβρίου που είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Οι πράσινοι άφησαν τις επιταγές στους ανθρώπους του τριφυλλιού στο αθλητικό κέντρο και περιμένουν να δουν τα χρήματα να μπαίνουν τη Δευτέρα στους λογαριασμούς τους.

Εκτός των επιταγών τα στελέχη του τριφυλλιού είχαν μαζί τους και κάποια χαρτιά για να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Χαρτιά που έγραφαν πως έχουν εξοφληθεί τον Δεκέμβριο. Κάτι που δεν υπέγραψε κανείς εκ των παικτών του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ