ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν παραιτείται μέχρι νεωτέρας ο Μαυροκουκουλάκης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης δεν παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ, αλλά δεν θέλει να συνδεθεί με τις αρνητικές εξελίξεις, ενώ αρκετά διοικητικά στελέχη ψάχνουν την επόμενη μέρα τους.

Η πληροφορία που διαδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/9) περί παραίτησης του Μάνου Μαυροκουκουλάκη από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διαψεύστηκε λίγο αργότερα από τη διοίκηση.

Όπως διευκρινίστηκε, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και εξέφρασε την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στο Τριφύλλι, αλλά δεν παραιτήθηκε.

Από το ρεπορτάζ, προκύπτει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τον μεγαλομέτοχο ότι δεν επιθυμεί να συνδέσει το όνομα του με τη χρεωκοπία του Παναθηναϊκού και σκοπεύει να παραιτηθεί.

Ο Αλαφούζος ζήτησε από τον Μαυροκουκουλάκη να συνεχίσει στην προεδρία της ΠΑΕ, προκειμένου να βοηθήσει στην λειτουργία της εταιρίας και να μην δημιουργηθεί διοικητικό κενό.

Προς το παρόν, ο Μαυροκουκουλάκης δεν πρόκειται να παραιτηθεί, αλλά είναι άγνωστο για πόσο θα μείνει. Κυρίως, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα προβληματίζεται όλο και περισσότερο.

Επιπλέον, οι άμεσοι συνεργάτες του Αλαφούζου στην ΠΑΕ διατηρούν τα πόστα τους κατόπιν προτροπής του εφοπλιστή, όμως ήδη αναζητούν άλλες δουλειές για να είναι καλυμμένοι.

Πρακτικά, η παρούσα διοίκηση είναι υπηρεσιακή, έστω και αν δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ίσως να συγκροτήσει ένα μεταβατικό διοικητικό σχήμα για να αναλάβει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ