ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι "11" του Ουζουνίδη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ  / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρές Τσάβες δεν κατάφερε να προπονηθεί και θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα, ενώ ο Ρόμπιν Λουντ θα αρχίσει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού. Διαβάστε το σχεδιασμό του Ουζουνίδη.

Χωρίς εναλλακτική λύση στην επίθεση, αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός εναντίον του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο (28/10) παιχνίδι. Ο Αντρές Τσάβες δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και γυμνάστηκε ατομικά, εξαντλώντας ουσιαστικά τα περιθώρια για τη συμμετοχή του. Συνεπώς, ο Ουζουνίδης θα έχει μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Μολίνς και υπό προϋποθέσεις, τον Μουνέ και τον Καμπέσας.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο Γάλλος εξτρέμ δεν θα αρχίσει στην ενδεκάδα και θα μείνει στον πάγκο, ώστε να μπορεί να παρέμβει ο Ουζουνίδης στη διάρκεια του ματς. Συνεπώς, ο Λουντ θα διατηρήσει τη θέση του στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, παρότι έχει μεγάλη κόπωση και δεν θα βγάλει 90λεπτο.

Κατά τ' άλλα, ο Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Μολέντο και Κολοβέτσιος θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο και ο Χουλτ στο αριστερό άκρο, ενώ οι Σιλά και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Ο Χίλιεμαρκ θα έχει επιτελικό ρόλο, ο Βιγιαφάνιες θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής και ο Μολίνς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στο μεταξύ, ο Κουτρουμπής πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή. Ωστόσο, επειδή έχει ταλαιπωρηθεί δεν πρόκειται να αρχίσει βασικός. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσάβες, Τζανδάρης ενώ ο Λουτσιάνο έκανε θεραπεία. Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και τεχνικής και ασκήσεις με μπάλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ