ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν παίζει με την Βέροια ο Λεντέσμα

Δεν παίζει με την Βέροια ο Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο ματς της Super League με την Βέροια με τον Αντρέα Στραματσόνι να μετράει απουσίες από την προπόνηση της Παρασκευής.

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους την Δευτέρα να έχουν ένα ματς κόντρα στην Βέροια εκτός έδρας και την επιστροφή στις νίκες να είναι το ζητούμενο. Την ώρα που ο Αντρέα Στραματσόνι άρχισε να μετρά τις απουσίες που θα έχει στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Ο Ιταλός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ζέκα, Σαμπά που υπέστησαν θλάση αλλά και τον Λεντέσμα που έχει τράβηγμα. Ο Αργεντινός θα χάσει σίγουρα την αναμέτρηση με την Βέροια και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του ίσως είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή χωρίς όμως να τον πιέσουν καθόλου από τον Παναθηναϊκό.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Σαμπά, Ζέκα οι δυο παίκτες από την Παρασκευή ξεκίνησαν θεραπείες προκειμένου να τεθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Και οι δυο έχουν υποστεί θλάση στο δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε για απουσία δυο έως τριών εβδομάδων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι κάνουν αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 6 Νοέμβρη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα κάνουν κάποιες μέρες θεραπεία και αν είναι θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να δουν πως έχει εξελιχθεί η αποθεραπεία τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι αρχικές προβλέψεις αναφέρουν ότι η αποθεραπεία του Σαμπά ίσως πάρει περισσότερο χρόνο απ' ότι του Ζέκα αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπεργκ ο Σουηδός πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και περιορίστηκε μόνο σε προπόνηση στο γυμναστήριο ενώ ο Στάικος απουσίασε λόγω ίωσης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο Βέλγιο ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με κορόιδο και παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ