ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν πάει στην Τουρκία ο Λέτο

Δεν πάει στην Τουρκία ο Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε. Με 21 παίκτες, εκτός οι Αμπέντ, Κοτσόλης, Τελάντερ.

Στην Αθήνα θα μείνει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, την Τετάρτη (13/7) στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε το ατομικό πρόγραμμα του, στο πλαίσιο της προσεκτικής διαχείρισης του και έχει κάτι ανησυχητικό.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει για τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάσταση του από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο πέλμα του δεξιού ποδιού, για την αντιμετώπιση της κοιλοποδίας. Επίσης, δεν θα μεταβουν στην Κωνσταντινούπολη ο Αμπέντ και ο Κοτσόλης, για λόγους τακτικής.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Μαρινάκης, Ρέις, Μολέδο, Ιβανόφ, Ευαγγέλου, Χουλτ, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Κουτρουμπής, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (12/7), το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε "κορόιδο", τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ