ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν πάει στην Κολόν Σάντα Φε ο Λαουτάρο Ρινάλντι

Δεν πάει στην Κολόν Σάντα Φε ο Λαουτάρο Ρινάλντι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, παρά τη συμφωνία των Αρχεντίνος Τζούνιορς και Κολόν Σάντε Φε για τη μεταγραφή του Λαουτάρο Ρινάλντι, ο 22χρονος επιθετικός δεν συναίνεσε και θα περιμένει τον Ιανουάριο.

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι είναι η πρώτη επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την επίθεση του Παναθηναϊκού, όμως η υπόθεση χαρακτηρίζεται περίπλοκη... Έχει συμβόλαιο με την Αρχεντίνος Τζούνιορς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 και πρόσφατα απέρριψε την πρόταση για την ανανέωση, με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο.

Ο 22χρονος επιθετικός προπονείται με τους Νέους και δεν πρόκειται να ενταχθεί στους Άνδρες, εκτός αν δεχθεί να ανανεώσει ή να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Αρχεντίνος συναντήθηκε με τον ομόλογο του της Κολόν Σάντα Φε και συμφώνησαν στην πώληση του 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού στράικερ. Το άλλο 50% ανήκει σε ποδοσφαιρικό fund, τραπεζικής προέλευσης.

Η συμφωνία επιβεβαιώθηκε από τις δύο διοικήσεις και θεωρήθηκε ως μία λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Ωστόσο, υπολόγισαν χωρίς τον 22χρονο επιθετικό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, o Λαουτάρο Ρινάλντι απέρριψε τη μεταγραφή στην Κολόν Σάντα Φε και διεμήνυσε ότι προτιμά να μείνει στην Αρχεντίνος έως την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Στην Αργεντινή ισχυρίζονται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει δελεαστική προσφορά από ευρωπαϊκό club, χωρίς να το κατονομάζουν.

Κάπου εδώ εμπλέκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τον Λαουτάρο Ρινάλντι και διατηρεί διαρκή επικοινωνία μαζί του. Αρκετοί Αργεντίνοι εκτιμούν πως ο Βραζιλιάνος έχει πείσει τον 22χρονο στράικερ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και θα διαπραγματευτεί την άμεση έλευση του έναντι ενός μικρού ποσού, έχοντας ως επιχείρημα τη συμφωνία του με τον Λαουτάρο Ρινάλντι εν όψει του Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ