ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ξεχνά τον Κονέ ο Στραματσόνι

Δεν ξεχνά τον Κονέ ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρακολουθεί την πορεία του Παναγιώτη Κονέ στην Ουντινέζε και ίσως επιχειρήσει ξανά να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναγιώτης Κονέ είχε μία θέση στη μεταγραφική λίστα του Αντρέα Στραματσόνι καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016, αφού επιχείρησε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον τρεις φορές. Ωστόσο, αν και η Ουντινέζε συναίνεσε στο δανεισμό του, ο διεθνής χαφ προτίμησε να μείνει στο Ούντινε.

Η επιλογή του δικαιώθηκε αρχικά, αφού ο προπονητής Μπέμπε Ιακίνι του έδωσε χρόνο συμμετοχής και τον υπολόγιζε στο ροτέισον. Όμως, εδώ και μερικές ημέρες, ο Ιακίνι, ο οποίος γνώριζε καλά τον Κονέ από τη συνύπαρξη τους στη Μπρέσια, αντικαταστάθηκε από τον Τζίτζι Ντελ Νέρι.

Η παρουσία του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ κρίνεται επισφαλής μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο Στραματσόνι καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις. Διότι, πέραν των άλλων, ο Κονέ ενισχύει το ελληνικό στοιχείο και η έλευση του έχει την έγκριση της διοίκησης.

Ο Στραματσόνι στέλνει τα μηνύματα του στον Κονέ και αναμένει τη σχέση του με τον Ντελ Νέρι, ώστε να καταθέσει την πρόταση του. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ίσως βρεθεί η φόρμουλα ώστε ο ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί με μεταγραφή και όχι με δανεισμό, αν και το εγχείρημα έχει μεγάλες δυσκολίες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ