ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ξεχνά το Φάληρο ο Κουίνσι

Δεν ξεχνά το Φάληρο ο Κουίνσι
INTIME SPORTS

Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκης έχει χαραχτεί στη μνήμη του Κουίνσι ως ένα από τα παιχνίδια που είχε την καλύτερη απόδοση. (vd)

Λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του, ο Κουίνσι Οβούσου δεν είχε καριέρα ανάλογη με τα προσόντα του, όμως, έχει εμπειρίες από πολλές χώρες και παραστάσεις από πολλές ομάδες.

Έχοντας μπει στο ποδοσφαιρικό περιθώριο και μην προσελκύοντας το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας, ο Γκανέζος μίλησε στην ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας Goal.com και ανακάλεσε στη μνήμη του στιγμιότυπα της καριέρας του.

Ο Γκανέζος ρωτήθηκε για ένα παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν φορούσε τη φανέλα της Μάλαγα, στο οποίο είχε εκπληκτική απόδοση. "Δεν είναι το καλύτερο μου, αλλά, το θυμάμαι με ευχαρίστηση. Όπως θυμάμαι έντονα ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, όταν είχα την ασίστ στο γκολ του Ζέκα και ένα Μάλαγα - Σαραγόσα (είχα 1 γκολ και 2 ασίστ)" διηγήθηκε ο Κουίνσι.

Όντως, εκείνο το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ήταν μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις του Κουίνσι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είχε την ασίστ και δύο χαμένες ευκαιρίες, ενώ ταλαιπώρησε πολύ τους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ