ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν κατανοούσε την αποβολή ο Στραματσόνι

Δεν κατανοούσε την αποβολή ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο Πολωνός, Ντάνιελ Στεφάνσκι τον απέβαλε. Αψιμαχίες μεταξύ των πάγκων Παναθηναϊκού και Σταντάρ.

Εξοργισμένος με τον διαιτητή, Ντανιέλ Στεφάνσκι, ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη λήξη του παιχνιδιού Σταντάρ - Παναθηναϊκός. Ο Ιταλός προπονητής αδυνατούσε να καταλάβει τους λόγους της αποβολής του στη 15λεπτή διακοπή, αφού δεν παραφέρθηκε απέναντι στον Πολωνό ρέφερι.

"Πήγα και τον ρώτησα ευγενικά γιατί άλλαξε την απόφαση του και υπέδειξε το πέναλτι. Στην αρχή δεν είχε αποφασίσει να σφυρίξει πέναλτι, μίλησε με τον επιπρόσθετο βοηθό και μετά έδωσε το πέναλτι. Εγώ ρώτησα γιατί το έκανε. Είχαμε μία κανονική συνομιλία, σε ήρεμο τόνο" έλεγε στα αποδυτήρια ο Στραματσόνι.

"Μετά έφυγα για τη φυσούνα και έμαθα ότι με απέβαλε! Έμεινα έκπληκτος" εξηγούσε ο Ιταλός. "Δεν είπα κάτι εκτός ορίων, απλώς ζήτησα σεβασμό για τον Παναθηναϊκό. Γιατί δεν είχαμε σεβασμό" πρόσθεσε έπειτα.

"Δεν έπαιζε ένα μεγαθήριο με μία ομάδα που δεν έχει ιστορία. Ήμασταν δύο ομάδες στο ίδιο αγωνιστικό μέγεθος. Δεν επιτρέπεται να έχει τόση απόκλιση στις αποφάσεις του. Δεν μας έδειξε σεβασμό" επανέλαβε ο Στραματσόνι για τον Πολωνό διαιτητή.

Ωστόσο, ο Στραματσόνι παρατήρησε πως αυτό συμβαίνει κατά κόρον στον όμιλο... "Έχουμε δώσει τρία παιχνίδια και η συμπεριφορά των διαιτητών προς τον Παναθηναϊκό δεν είναι η κατάλληλη. Ο Παναθηναϊκός αξίζει σεβασμό" σχολίαζε ο Ιταλός προπονητής.

"Γαλλικά" μεταξύ των πάγκων

Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, η ένταση μεταξύ των πάγκων των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Γύρω στο 70', ο Λεντέσμα κέρδισε ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή και ο προπονητής της Σταντάρ, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς θεώρησε ότι ο Αργεντινός υποκρίθηκε την πτώση. Ο Σέρβος ανέφερε κάτι προσβλητικό προς τον Λεντέσμα, αυτός απάντησε και οι δύο άνδρες είχαν μία... μη κολακευτική στιχομυθία μερικών δευτερολέπτων.

Μετά τη λήξη, ο βοηθός του Γιάνκοβιτς εξύβρισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Ρομπέρτο Μούτσι. Ο Ιταλός κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον Βέλγο, καλώντας τον να συναντηθούν έξω και να λύσουν τις διαφορές τους! Ο Σάσο συγκράτησε τον Μούτσι, ο Εμποκού (!) τον Βέλγο και το επεισόδιο απετράπη!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ