ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν καλύπτεται η διαφορά για τον Πούκι

Δεν καλύπτεται η διαφορά για τον Πούκι
Πούκι, Παπασταθόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπρόντμπι δεν μειώνει τις απαιτήσεις της και ο Παναθηναϊκός θα "παίξει" με το χρόνο και την επιθυμία του Τέεμου Πούκι να φορέσει τα πράσινα, ώστε να πετύχει την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Αγεφύρωτη παραμένει η διαφορά μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπρόντμπι για τον Τέεμου Πούκι, μετά τις τελευταίες συζητήσεις. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν στη Δανία και αναφέρουν ότι οι "πράσινοι" και οι Δανοί δεν πρόκειται να φτάσουν σε συμφωνία υπό τις παρούσες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μπρόντμπι κατέστησε σαφές ότι το 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τα δικαιώματα του Φιλανδού επιθετικού είναι αδιαπραγμάτευτο. Ως αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός επέλεξε την τακτική υποχώρηση, προκειμένου να αναδιαμορφώσει τη στρατηγική του.

Το Τριφύλλι δεν αποσύρεται από την υπόθεση, αφού ο Πούκι είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη για την επίθεση. Ο 48χρονος προπονητής θεωρεί ότι ο 27χρονος στράικερ ταιριάζει στη φιλοσοφία του και με τα χρήματα που διαθέτει, δεν πρόκειται να βρει ανάλογη περίπτωση.

Έτσι και αλλιώς, ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τον επιθετικό για τα παιχνίδια με την Αθλετίκ Μπιλμπάο και προτίθεται να εξαντλήσει τα περιθώρια για την απόκτηση του Πούκι. Ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, με το ρίσκο που συνεπάγεται η απόφαση του...

Με βάση τις αναφορές των Δανών, ο Παναθηναϊκός περιμένει την νέα (τρίτη στη σειρά) επαφή που θα έχει ο Πούκι με την Μπρόντμπι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Φιλανδός φέρεται αποφασισμένος να απαντήσει αρνητικά και θα ζητήσει να πάρει μεταγραφή, κάτι που θα λειτουργήσει προς όφελος του Τριφυλλιού. Πλέον, μένει να φανεί εάν αυτή η τακτική θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ