ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν έχω ιδέα πως μας ανακάλυψε ο Παναθηναϊκός"

"Δεν έχω ιδέα πως μας ανακάλυψε ο Παναθηναϊκός"

Ο αρχηγός της Τσβόλε αναρωτήθηκε για την πρόσκληση του Παναθηναϊκού, ενώ ο προπονητής την εξέλαβε ως απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται από την ομάδα του.

Η Τσβόλε δεν συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις του ολλανδικού ποδοσφαίρου και οι παίκτες της δεν απολαμβάνουν συχνά τη δυνατότητα να αγωνίζονται στο εξωτερικό. Είναι προφανές ότι το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για τους περισσότερους και φαίνεται από τις αντιδράσεις τους.

"Δεν έχω ιδέα πως μας ανακάλυψαν" αναρωτιέται ο αρχηγός της Τσβόλε, Μπραμ ντε Πολ στην ιστοσελίδα De Stentor, όταν ρωτήθηκε πως προέκυψε η πρόσκληση του Παναθηναϊκού. "Ίσως θέλουν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους" συμπληρώνει μεταξύ σοβαρού και αστείου, αναφορικά με τη διαφορά δυναμικότητας.

Ο προπονητής Ρον Γιανς δεν συμμερίζεται την άποψη του αρχηγού του... "Μάλλον κάτι κάνουμε καλά τα τελευταία χρόνια" υπογραμμίζει και προσθέτει πως "ένα δυνατό βραδινό παιχνίδι, σε μία ευρωπαϊκή μεγαλούπολη, είναι κάτι που το χρειαζόμαστε και μας δίνει διεθνή εμπειρία".

Την εξήγηση για την επιλογή της Τσβόλε, την έδωσε στην ίδια ιστοσελίδα ο υπεύθυνος αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος. "Όλοι μας έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση το ολλανδικό ποδόσφαιρο και έχουμε ακούσει τα καλύτερα για την Τσβόλε" σχολίασε στον Ολλανδό δημοσιογράφο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ