ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν έχει προηγηθεί προεργασία για νέο προπονητή

Δεν έχει προηγηθεί προεργασία για νέο προπονητή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει καταλήξει για το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ιταλός δεν έχει δείξει διάθεση να παραιτηθεί.

Η διαχείριση της κατάστασης που διαμορφώνεται μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι το πιο κρίσιμο ζήτημα στον Παναθηναϊκό. Διότι η αμφισβήτηση προς όλους έχει κορυφωθεί και δεν υπάρχουν περιθώρια για αποτυχημένες επιλογές και βεβιασμένες ενέργειες.

Στο κυρίαρχο ζήτημα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία. Όσοι μιλούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, δεν διαπιστώνουν ότι έχει καταλήξει στην αντικατάσταση του Ιταλού προπονητή.

Βέβαια, είναι απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα το 3-0 στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Οπότε, αναμένει τις εξηγήσεις του Στραματσόνι, την εισήγηση του Ζιλμπέρτο και έπειτα θα λάβει τις αποφάσεις του.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως δεν έχει προηγηθεί προεργασία για πιθανούς αντικαταστάτες. Αναμφίβολα, στη διάρκειας της μέρας και στη συνέχεια της εβδομάδας, θα κατατεθούν προτάσεις από μάνατζερ, αλλά καμία δεν απασχολεί προς το παρόν τον Αλαφούζο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που θα χειριστεί το ζήτημα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, αφού μέχρι στιγμής είχε μικρή συμμετοχή στο πρότζεκτ της πρώτης ομάδας. Έχει έρθει η ώρα ο Βραζιλιάνος να αναλάβει τις ευθύνες του, να προτείνει λύσεις και να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.

Όσον αφορά τον Αντρέα Στραματσόνι, δεν έχει δείξει διάθεση να παραιτηθεί και επιμένει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να ξεπεράσει τα προβλήματα. Ο Ιταλός αντιλαμβάνεται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους φιλάθλους, αλλά θέλει να συνεχίσει.

Αναμένεται η επικοινωνία των τριών ανδρών και ουδείς μπορεί να προδιαγράψει τις εξελίξεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ