ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν έχει αποφασίσει για γκολκίπερ ο Στραματσόνι

Δεν έχει αποφασίσει για γκολκίπερ ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει καταλήξει εάν θα αφήσει τον Στιλ στον πάγκο και με ποιον από τους Βλαχοδήμο ή Κοτσόλη θα τον αντικαταστήσει.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε ευθαρσώς την Παρασκευή (25/11) ότι ίσως αλλάξει τερματοφύλακα στο κυριακάτικο (27/11) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, απόρροια των λαθών που υποπίπτει ο Άγγλος το τελευταίο δίμηνο.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ή ο Στέφανος Κοτσόλης ενδέχεται να αγωνιστούν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Επικρατέστερος είναι ο πρώτος, αφού θεωρείται ο "νούμερο 2" στην ιεραρχία, αλλά κανένας δεν γνωρίζει τις σκέψεις του Ιταλού προπονητή.

Επιπροσθέτως, είναι σαφές ότι ο Στραματσόνι δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Βλαχοδήμο και στον Κοτσόλη. Οπότε, δεν αποκλείεται τελικά να διατηρήσει τον Στιλ στην εστία ενάντια σε όλες τις εκτιμήσεις που υποστηρίζουν ότι ο βασικός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού θα παραγκωνιστεί.

Γενικά, όπως έχουν διαμορφωθεί οι συγκυρίες στον Παναθηναϊκό, κανένας από τους τερματοφύλακες δεν έχει πείσει τον Στραματσόνι και όποιος και να επιλεγεί, θα πρέπει να ανταποκριθεί σε μεγάλη πίεση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ