ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν επιβεβαιώνουν για τον Κατράνη από τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Σεντ Ετιέν παραχωρεί δανεικό τον 19χρονο αριστερό μπακ, Αλέξανδρο Κατράνη και ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Με τον Παναθηναϊκό έχει συνδεθεί τις τελευταίες ώρες ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο 19χρονος αριστερός μπακ δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Σεντ Ετιέν και παραχωρείται δανεικός, προκειμένου να μην μείνει στάσιμος.

Ο Κατράνης βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο το βράδυ καθώς ο προπονητής των Γάλλων τους έχει δώσει τριήμερο ρεπό και πρέπει την Τρίτη να βρίσκεται πίσω στη Γαλλία. Πρόκειται για μία λύση με χαμηλό κόστος, που θα έδινε μία εναλλακτική επιλογή στο αποψιλωμένο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Από το περιβάλλον του Κατράνη επιβεβαιώνεται ότι έχουν υπάρξει επαφές με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά όχι κάτι περισσότερο ή πιο προχωρημένο. Την ίδια στιγμή, από την ΠΑΕ τόνιζαν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον 19χρονο ακραίο...

Σε κάθε περίπτωση, ο μοναδικός καθαρός αριστερός μπακ που υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο Αργεντινός Εμάνουελ Ινσούα, τον οποίο η διοίκηση θέλει να “τελειώσει” λόγω των υψηλών αποδοχών του. Ο μοναδικός άλλος που μπορεί να καλύψει τη θέση είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου, όπως είχε κάνει στη Λιβαδειά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ