ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν έπαιξε ο Κλωναρίδης που είναι κοντά σε μεταγραφή

Δεν έπαιξε ο Κλωναρίδης που είναι κοντά σε μεταγραφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Πέμπτης με την Ομόνοια και η μη χρησιμοποίηση του συνδέεται με πιθανή αποχώρηση του από το τριφύλλι τα επόμενα 24ώρα με προορισμό το εξωτερικό.

Είκοσι παίκτες πήρε μαζί του στην Κύπρο ο Αντρέα Στραματσόνι για το φιλικό με την Ομόνοια αλλά μόνο ένας εξ αυτών δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ιταλό τεχνικό. Ο λόγος για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος ήταν κανονικά στον πάγκο αλλά τελικά δεν μπήκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε καθώς ο ίδιος βρίσκεται κοντά σε μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και δεν θέλησαν στο τριφύλλι να υπάρξει κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε του κόψει την μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει βρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να υπάρξει και συμφωνία με τον Παναθηναϊκό στην οποία ανήκει και ο παίκτης.

Για τον Κλωναρίδη υπάρχουν δημοσιεύματα στην Κύπρο που τον φέρνουν στο στόχαστρο της Ομόνοιας και μάλιστα έγραψαν και για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο "ΓΣΠ" και μάλιστα είχαν βίντεο από την προπόνηση που έκανε μόνο τους μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ