ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν έπαιξε ο Αμπέντ και έρχεται για τον Παναθηναϊκό

Δεν έπαιξε ο Αμπέντ και έρχεται για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μεχτί Αμπέντ έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Γουέστ Χαμ με τους "ανθρακωρύχους" να κερδίζουν 2-0 και να παραμένουν στην κατηγορία. Την Δευτέρα (25/5) αναμένεται στην Αθήνα ο Αλγερινός.

Η Νιούκαστλ κατάφερε και παρέμεινε στην Premier League για μια ακόμη χρονιά νικώντας την τελευταία αγωνιστική την Γουέστ Χαμ με 2-0. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Μεχτί Αμπέντ θα παραμείνει στο σύλλογο και την επόμενη σεζόν.

Το αντίθετο μάλιστα καθώς ο Αλγερινός άσος στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ δεν ήταν ούτε καν στην 18άδα μένοντας εκτός αποστολής δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Κάρβερ δεν τον υπολογίζει και δεν τον θεωρεί σημαντικό γρανάζι για την Νιούκαστλ.

Άρα θα είναι πιο εύκολο να πει και το ναι στην παραχώρηση του στον Παναθηναϊκό και να αποδεχτεί την επίσημη πρόταση των πράσινων ιδίως μετά και τις πιέσεις που αναμένεται να ασκήσει ο ίδιος ο Αλγερινός για να έρθει στο τριφύλλι.

Ο Αμπέντ αναμένεται την Δευτέρα στην χώρα μας με σκοπό να κάνει κάποιες μέρες διακοπές και παράλληλα να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο τριφύλλι να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στους πράσινους αλλά όλα αυτά μέσω τηλεφωνικών συζητήσεων και ανταλλαγή φαξ ανάμεσα στις δυο πλευρές. Με την άφιξη του οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι με τον Αλγερινό μέσο και θα πέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο της νέας τους συνεργασίας αλλά και πως θα επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ