ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν δέχεται τον διακανονισμό ο Στραματσόνι, απειλεί με καταγγελία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αντρέα Στραματσόνι στην πρόταση του Παναθηναϊκού για αποπληρωμή των οφειλομένων του σε 33 δόσεις. Απειλεί με καταγγελία ο Ιταλός προπονητής.

Σαν Λερναία Ύδρα είναι τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό και την στιγμή που λύνει ένα, προκύπτει ένα καινούργιο. Αυτή την φορά, ο νέος πονοκέφαλος αφορά τον Αντρέα Στραματσόνι και τα οφειλόμενα στον Ιταλό προπονητή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport", απέρριψε την πρόταση για αποπληρωμή των οφειλομένων του σε 33 δόσεις. Ο Ιταλός να καταβάλει ο Παναθηναϊκός 182.000 στο Δημόσιο, καθώς θεωρεί πως η εφορία πρέπει να πληρωθεί από το "τριφύλλι".

Αναφορικά με το υπόλοιπο ποσό, στην επιστολή που απέστειλε η πλευρά Στραματσόνι, δεν αναφέρονται συγκεκριμένα τα χρήματα που του οφείλονται και γίνεται λόγος για οικονομική ζημία στον κόουτς της Σπάρτα Πράγας, ο οποίος απειλεί με καταγγελία.

"Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλετε στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας", αναφέρει η επιστολή, σύμφωνα με το δημοσίευμα και συνεχίζει:

"Σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση".

Για την εφορία, ο Στραματσόνι φέρεται να έχει πληρώσει την 1η και 2η δόση, μαζί και με το πρόστιμο που επιβλήθηκε λόγω της καθυστέρησης, με τον δικηγόρο του να στέλνει τα αποδεικτικά στον Βασίλη Κωνσταντίνου. Χρήματα οφείλονται και στους συνεργάτες του, Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι, Ομάρα Ντανέζι και Βιτσέντζο Σάσο, οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ