ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν αποδέχεται τη μεταβολή ο Παναθηναϊκός

Δεν αποδέχεται τη μεταβολή ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ορισμός του τελικού του Κυπέλλου στις 15 Μαΐου και η αναγκαστική μεταβολή του προγράμματος των play offs, δεν γίνεται αποδεκτή από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή 15 Μαΐου προκάλεσε ενόχληση και εκνευρισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Διότι μεταβάλλει το πρόγραμμα των play offs της Superleague και διαταράσσει το ρυθμό και την προετοιμασία της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι στη διαδικασία που θα κρίνει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Ήδη, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε έναν πρώτο κύκλο επαφών με τους συνεργάτες του και ενημερώθηκε για την επιλογή της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε εντολή στη νομική υπηρεσία να διερευνήσει πιθανούς τρόπους αντίδρασης, εφόσον διατηρηθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η θέση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ότι τα play offs πρέπει να ολοκληρωθούν στις 29 Μαΐου, με βάση τον ισχύοντα προγραμματισμό, ενώ διαφωνούν με την πρόταση για παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές εντός του μήνα. Για όσους το ξεχνούν, τον Ιούνιο θα διεξαχθεί το Euro 2016 και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ