ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν απαντά στον Κοντονή, δεν υποχωρεί στην προσφυγή

Δεν απαντά στον Κοντονή, δεν υποχωρεί στην προσφυγή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα τοποθετηθεί για τη νέα λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ο Σταύρος Κοντονής, ενώ δεν θα αποσύρει την προσφυγή για την ποινή που έχει επιβληθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης (29/3), ο Σταύρος Κοντονής καταφέρθηκε εναντίον του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου, ως συνέχει στη διαμάχη που έχουν. Στην ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τα λεγόμενα του υφυπουργού Αθλητισμού και δεν θέλησαν να μπουν στη διαδικασία να τα σχολιάσουν, για αυτό και υπήρξε επίσημη αντίδραση.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξηγούσαν πως ότι είχαν να πουν για τον Κοντονή, το έπραξαν μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Εάν απαιτηθεί να τοποθετηθούν εκ νέου, θα το αποφασίσουν όταν χρειαστεί.

Στο μεταξύ, η παράταση της αποχής των δικηγόρων έως τις 15 Απριλίου, σημαίνει ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Διοικητικό Εφετείο κατά της ποινής που της επέβαλλε ο Κοντονής, θα καταστεί άνευ νοήματος για το κλείσιμο των θυρών 13-14.

Διότι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου με τον Πανθρακικό. Στα play off, η ποινή θα έχει λήξει και οι θύρες 13 και 14 θα ανοίξουν για να φιλοξενήσουν θεατές.

Ωστόσο, η ΠΑΕ δεν θα αποσύρει την προσφυγή, γιατί θα διεκδικήσει την κατάπτωση του προστίμου των 90.000 ευρώ, ενώ εφόσον δικαιωθεί, θα κυνηγήσει και την καταβολή αποζημίωσης για διαφεύγοντα κέρδη από το κλείσιμο των θυρών και τη μεταφορά των εισιτηρίων διαρκείας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ