ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ανησυχούν για Εσιέν

Δεν ανησυχούν για Εσιέν
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν ένιωσε νέες ενοχλήσεις, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Πάει για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ντεμπούτο του.

Δεν κατάφερε πάλι να ανεβάσει στροφές ο Μάικλ Εσιέν. Ο μέσος από την Γκάνα δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης να αυξήσει το ρυθμό της προπόνησης του, ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις και η προσπάθειά του ολοκληρώθηκε άδοξα.

Έτσι, σίγουρα το ντεμπούτο του δεν θα γίνει στο ματς με την Ξάνθη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσει από νέο κύκλο εξετάσεων.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ναι μεν θορυβήθηκαν από τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο 32χρονος μέσος, όμως θεωρούν ότι δεν συντρέχει λόγος να κάνει νέες εξετάσεις. Ο Εσιέν θα ακολουθήσει το ατομικό του πρόγραμμα και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να προσπαθήσει και πάλι να ανεβάσει στροφές.

Εάν τα καταφέρει είναι δεδομένο ότι στο πράσινο στρατόπεδο θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος δίνοντας κάποια φιλικά. Μέσα από αυτά θα προσπαθήσουν να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ο Γκανέζος.

Στόχος είναι να μπορέσει ο Εσιέν να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ