ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν άλλαξε το παραμικρό με τον Χουλτ

Δεν άλλαξε το παραμικρό με τον Χουλτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ υποβλήθηκε σε θεραπεία και στην προπόνηση της Δευτέρας και έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τη Θέλτα.

Η μικρής διάρκειας προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Θέλτα, άρχισε τη Δευτέρα (26/9) και δεν έκρυβε εκπλήξεις σε σύγκριση με την προπόνηση της Κυριακής, που αφιερώθηκε στην αποθεραπεία μετά το ματς του Αγρινίου.

Ο Νίκλας Χουλτ υποβλήθηκε σε θεραπεία και συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο Βίγκο να έχουν μειωθεί αισθητά.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο υποβλήθηκε σε θεραπεία και ο Ολιβιέ Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, αν και έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονται από τον Αντρέα Στραματσόνι για την αναμέτρηση της Γαλικίας.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το πρόγραμμα του ενός είχε "κορόιδο", πάσες και γυμναστήριο ενώ του άλλου περιλάμβανε γυμναστήριο και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση της Τρίτης (27/9) θα αρχίσει στις 17:00 και μετά το τέλος, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (28/9) για την Ισπανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ