ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Το sport24.gr βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και σας παρουσιάζει όσα έγιναν πριν από την προπόνηση των πράσινων και δείχνουν το πολύ καλό κλίμα στις τάξεις του τριφυλλιού.

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τρίτης (28/7) στην Λεωφόρο. Μια προπόνηση που σε αντίθεση με ότι γινόταν πέρσι πριν από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια διεξήχθη στην Λεωφόρο και όχι στο "Γ. Καλαφάτης". Αυτό έγινε μετά από επιθυμία των παικτών προκειμένου και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να έχουν μια παραπάνω εικόνα από την Λεωφόρο και να συνηθίσουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ποδήλατο στα αποδυτήρια για Εσιέν

Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη με ώρα έναρξης στις 5.30μ.μ. αλλά οι πρώτοι πράσινοι, Καλτσάς και Κοτσόλης, έφτασαν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" λίγο πριν τις τέσσερις ενώ όσο περνούσε η ώρα ερχόντουσαν και οι υπόλοιποι άσοι του τριφυλλιού με τους Εσιέν και Ατζαγκούν να είναι οι τελευταίοι που προσήλθαν στο γήπεδο. Μάλιστα ο Γκανέζος ήταν ο μόνος που δεν βγήκε στο γήπεδο αλλά έκανε μέσα στα αποδυτήρια την ώρα της προπόνησης ποδήλατο.

Το sport24.gr βρέθηκε στην Λεωφόρο και σας μεταφέρει μέσω VIDEOS κάποιες σκηνές από όσα συνέβησαν πριν από την προπόνηση των πράσινων που φανερώνει το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του τριφυλλιού λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού.

"Δεν είναι από την Ισπανία"

Από τους πρώτους που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Γιώργος Κουτρουμπής με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος μάλιστα με το που πάτησε χορτάρι πήρε μια μπάλα στα πόδια του και άρχισε να σουτάρει στο γάμα μιας εστίας. Λίγη ώρα αργότερα μαζί με τον αμυντικό του τριφυλλιού έσυραν ένα τέρμα λίγο πιο μπροστά και άρχισαν να παίζουν ποδοβόλεϊ με το ύψος του φιλέ να είναι το δοκάρι. Στην παρέα μπήκε με το που βγήκε και ο Καρέλης, συμπαίκτης με τον Κουτρουμπή και ο Νίνης ήταν από την άλλη πλευρά μόνος του.

Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε ο Σάντσεθ και με το που τους είδε πήγε να παίξει και αυτός και να γίνει "ταίρι" με τον Νίνη. Αρχικά ο Ισπανός δεν καταλάβαινε τους κανόνες αυτού του ιδιόρρυθμου αυτού ποδοβόλεϊ και πως παίρνει η κάθε ομάδα τους πόντους. Μάλιστα έκανε αρκετά λάθη και ακούστηκε η ατάκα "Αυτός δεν είναι από την Ισπανία". Φυσικά από την πλευρά του και ο Σάντσεθ που δεν καταλάβαινε τι έλεγαν οι υπόλοιποι τρεις χρησιμοποιούσε τις λιγοστές λέξεις που έχει μάθει μέχρι τώρα στην Ελλάδα.

Ο Πέτριτς, το στοίχημα και το ποτιστήρι

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Μλάντεν Πέτριτς και το έδειξε με το που βγήκε στο γήπεδο. Αρχικά έπεσε μια μπάλα πάνω του και κατευθείαν έκανε τον "πεθαμένο" πέφτοντας στο χορτάρι. Λίγο αργότερα όμως έδειξε ότι της "μιλάει" της μπάλας. Χαρακτηριστικά άνοιξαν τα "μπεκ" που ποτίζουν τον αγωνιστικό χώρο και οι Νίνης, Νάνο, Πέτριτς έβαλαν στόχο ποιος θα πετύχει το μπεκ το οποίο ήταν σε σαράντα μέτρα απόσταση. Οι τρεις τους έριξαν τουλάχιστον τρεις-τέσσερις μπαλιές προς το "μπεκ" αλλά ο Κροάτης ήταν αυτός που το πέτυχε πρώτος πανηγυρίζοντας έξαλλα. Μάλιστα ο Πέτριτς γύρισε και είπε: "Ποιος θα πληρώσει το στοίχημα" και τότε ο Νίνης που την "φύλαγε" από πριν στον Σάντσεθ είπε: "Από τον Ισπανό θα τα πάρεις".

Ο Κροάτης μάλιστα λίγη ώρα αργότερα και αφού οι πράσινοι είχαν ολοκληρώσει το πρώτο κομμάτι της προθέρμανσης βλέποντας τον Τελάντερ να συνεχίζει το τρέξιμο θέλησε να κάνει και μια πλάκα στον Δανό και άρχισε να τρέχει μαζί του για λίγα μέτρα.

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS
Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS
Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Διάσταση απόψεων για το χορτάρι

Οι πράσινοι πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου το απόγευμα της Δευτέρας και η εκτίμηση για το χορτάρι διέφερε. Αρχικά όταν βγήκε ο Γιούσεφ Φος μαζί με τον Βαγγέλη Λάππα και έκανε κάποια μέτρα στο γήπεδο άρχισε να κοιτάει γύρω του και να μονολογεί: "νερό, νερό πρέπει να το βρέξουμε λίγο". Κάτι που σε όσους τον άκουγαν φάνταζε απόλυτα λογικό λόγω και της ζέστης που επικρατούσε εκείνη την ώρα και σίγουρα θα είχε κάνει πιο ξερό το γήπεδο. Λίγα λεπτά αργότερα όμως βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος με τον πρώτο να λέει "Ωραίο το γήπεδο" παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν είχε βραχεί ο αγωνιστικός χώρος. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση όμως τα "μπεκ" έπιασαν δουλειά και κατέβρεξαν το γήπεδο προκειμένου να είναι ακόμα καλύτερο.

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Τους μίλησε ο Αναστασίου

Με το που το ρολόι έδειξε 5.30μ.μ. ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του κάλεσαν όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους έκανε μια σύντομη ομιλία. Όπως συνηθίζει πριν από κάθε προπόνηση τους εξήγησε το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαν και πως θα εξελισσόταν η προπόνηση. Άλλωστε όταν θέλει να κάνει ομιλία για τον αντίπαλο και επισημάνσεις την κάνει με την βοήθεια του βίντεο και δείχνοντας παιχνίδια του αντιπάλου. Κάτι που συνήθως γίνεται στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή των πράσινων.

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS
Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Τα ροζ παπούτσια του Μπεργκ

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός βγήκε για να κάνει κάποιες διατάσεις πριν τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και αυτό που έκανε εντύπωση πάνω του ήταν τα παπούτσια που φορούσε. Ο Μπεργκ έκανε την εμφάνιση του με ροζ παπούτσια, με το χρώμα να είναι αρκετά έντονο και να ξεχωρίζει από των υπόλοιπων πράσινων. Ο Σουηδός τα φόρεσε για πρώτη φορά και δεν αποκλείεται στο ματς με την Μπριζ να κάνουν... πρεμιέρα.

Στην Λεωφόρο και ο Αλαφούζος

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Το παρών στο γήπεδο της Λεωφόρου έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος των πράσινων βρέθηκε από νωρίς στο "Απόστολος Νικολαϊδης", πήγε στα αποδυτήρια και εν συνεχεία είδε και την προπόνηση του Παναθηναϊκού. Μάλιστα είχε αρκετά τετ α τετ τόσο με στελέχη του τριφυλλιού όπως οι Παναγιωτίδης, Βλάχος όσο και με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο που επίσης ήταν στην Λεωφόρο και παρακολούθησαν την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Όλα εντάξει με τον Στιλ

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά ενόψει του αγώνα της Τρίτης είναι η κατάσταση του Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος πορτιέρε στην τελευταία προπόνηση των πράσινων πριν το παιχνίδι με την Μπριζ έδειξε απολύτως καλά. Πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα και στις ασκήσεις χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου άφησε ανοιχτό το ποιος εκ των Κοτσόλη ή Στιλ θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Άγγλος έχει το προβάδισμα.

Το ατομικό του Τελάντερ

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ από την έναρξη της προπόνησης έως το τέλος της έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Βασίλη Οικονομίδη. Ο Δανός στόπερ που μέρα με την μέρα ανεβάζει ρυθμούς ξεκίνησε με τρέξιμο και συνέχισε ακόμα και όταν ολοκλήρωσαν την προθέρμανση οι πράσινοι. Εν συνεχεία έκανε κάποιες ασκήσεις με μπάλα πάντα υπό την εποπτεία του Οικονομίδη.

Με νέο λουκ ο Λουντ

Με νέο λουκ εμφανίστηκε την Δευτέρα στην Λεωφόρο ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φιλανδός άσος είχε κουρευτεί προσπαθώντας μάλλον να βρει όποιον τρόπο μπορεί για να μην τον επηρεάζει τόσο πολύ η ζέστη στην οποία φυσικά και δεν είναι συνηθισμένος. Ο Λουντ αποχωρίστηκε κόμη που είχε μέχρι και το φιλικό με την Ουντινέζε.

Δέκα κλικ από την Λεωφόρο
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ