ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δείχνει τις προθέσεις της η ΚΕΔ με Αρετόπουλο"

"Δείχνει τις προθέσεις της η ΚΕΔ με Αρετόπουλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Παναθηναϊκό "βράζουν" με την ΚΕΔ για τον ορισμό του Αρετόπουλου στον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ και θυμίζουν περιπτώσεις που θεωρούν ότι αδικήθηκαν και ως εκ τούτου πιστεύουν ότι εκ του πονηρού μπήκε σε αυτό το ματς.

Μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι στον Παναθηναϊκό για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο αποψινό (31/5, 20:15) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση στα playoffs της Super League.

Στο "τριφύλλι" έλεγαν ότι "η… έμπνευση της ΚΕΔ να τον ορίσει στο υψηλής κρισιμότητας παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ, δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της. Κάθε φορά που ο εν λόγω διευθύνει αγώνα του Παναθηναϊκού, φροντίζει να δείξει τα αισθήματά του όπως αυτά είχαν αποκαλυφθεί τόσο από τη φωτογραφία με ερυθρόλευκο φόντο που έχει κυκλοφορήσει κατά κόρον στα ΜΜΕ όσο και από τις πληροφορίες ότι μετά από αγώνα που σφύριξε, πήρε φανέλα της ομάδας του Πειραιά".

Από 'κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως "ουδείς ξεχνά την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-1 το 2012 (ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ομάδας των Χανίων και ανύπαρκτο οφσάιντ σε τετ α τετ του Παναθηναϊκού), το παγκόσμιο ρεκόρ του καταλογισμού ενός φάουλ σε ολόκληρο 90λεπτο στο ματς Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-3 το 2014, αλλά και τα όσα παρέλειψε να αναφέρει ως τέταρτος βοηθός του ντέρμπι του αίσχους στο «Καραϊσκάκης» το 2011 με την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της γηπεδούχου και της βιαιοπραγίας κατά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού".

Για το λόγο αυτό, στο "πράσινο στρατόπεδο" πιστεύουν ότι "είναι τουλάχιστον παράλογο να ορίζεται διαιτητής του σημερινού αγώνα, ο άνθρωπος που στο ίδιο γήπεδο στην αναμέτρηση των ομάδων στον πρώτο γύρο ανακάλυψε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ