ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείχνει συμβιβαστική διάθεση ο Τελάντερ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν πρόκειται να κυνηγήσει τον μηδενισμό του Παναθηναϊκού και έχει τη διάθεση να διευκολύνει τη διοίκηση. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ναι μεν ο Ράσμους Τελάντερ έκανε προσφυγή και διεκδικεί την κατάπτωση του διακανονισμού με τον Παναθηναϊκό και τη συνολική εξόφληση του, αλλά είναι διαλλακτικός. Ο Δανός στόπερ δεν διέκοψε την επικοινωνία με τη διοίκηση και διεμήνυσε ότι έχει την πρόθεση να συμβιβαστεί.

Ο Τελάντερ ζήτησε στους "πράσινους" διοικούντες ότι να του παρουσιάσουν μία ρύθμιση για τις οφειλόμενες 420.000 ευρώ που θα είναι ευνοϊκή για τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος έχει τη διάθεση να την υπογράψει και να διευκολύνει την ΠΑΕ στη δύσκολη χρονική συγκυρία που διανύει.

Ωστόσο, ο Τελάντερ ξεκαθάρισε ότι θέλει ο διακανονισμός που θα συμφωνήσει να τηρείται απαρέγκλιτα. Όπως εξήγησε, έχει κουραστεί με τα συνεχόμενα "πάρε-δώσε" και θέλει να καταλήξει σε μία οριστική συμφωνία. Για αυτό έδωσε χρόνο στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, ώστε να αποφασίσουν για την πρόταση τους.

Πρακτικά, δεν αποκλείεται να εκδικαστεί η προσφυγή του Τελάντερ στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και να καταπέσει ο υφιστάμενος διακανονισμός. Όμως, δείχνει να μην υπάρχει κίνδυνος, αφού ο 26χρονος αμυντικός λειτουργεί συμβιβαστικά και θα δεχτεί τα προτεινόμενα. Το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσει εάν προκύψει νέα καθυστέρηση...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ