ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείχνει μόνο την Ξάνθη ο Στραματσόνι

Δείχνει μόνο την Ξάνθη ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές του να μην ασχολούνται με το Europa League και να επικεντρώσουν στη Superleague.

Στην ανάγκη όλοι στον Παναθηναϊκό να επικεντρωθούν στην Ξάνθη και να ασχοληθούν έπειτα με τη Σταντάρ Λιέγης, εστιάζει ο Αντρέα Στραματσόνι. Διότι φοβάται μήπως το Europa League αποπροσανατολίσει τους ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα και ίσως αυτό κοστίσει βαθμούς…

Ακόμα, ο Ιταλός προπονητής δεν έχει μιλήσει στους παίκτες, επειδή τις προηγούμενες ημέρες δεν τους είχε όλους στη διάθεση του. Είτε επειδή αρκετοί αντιμετώπισαν τραυματισμούς, είτε οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές των χωρών τους.

Ωστόσο, ο Στραματσόνι στα τετ α τετ που έχει με αρκετούς, τους επαναλαμβάνει ότι "για μας, προέχει το παιχνίδι με την Ξάνθη. Πρέπει να νικήσουμε, να κάνουμε τη δουλειά μας και από τη Δευτέρα, θα ασχοληθούμε με τη Σταντάρ και με το Europa League. Να προσέξουμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως".

Ο Στραματσόνι επιθυμεί να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός προ εκπλήξεως, για αυτό έχει δίνει συνεχώς εντολές για την Ξάνθη. Είναι πεπεισμένος ότι θα πετύχει την αυτοσυγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του, ώστε να διατηρηθεί η πρώτη θέση στη Superleague και έπειτα να στραφούν στο παιχνίδι του Βελγίου.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ