ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείπνο στον... αέρα για τον Στραματσόνι

Δείπνο στον... αέρα για τον Στραματσόνι

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, και η σύζυγος του βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δείπνο στον... αέρα και να ζήσουν μια μαγευτική εμπειρία.

Εδώ και λίγους μήνες στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Γκάζι, όποιος επιθυμεί μπορεί να περάσει μια μαγευτική νύχτα συνδυάζοντας το δείπνο του με την υπέροχη θέα της Αθήνας από ύψος πενήντα μέτρων έχοντας στο πιάτο του όλη την πρωτεύουσα και να αγναντεύει την υπέροχη θέα μαζί με το φαγητό του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι και η σύζυγος του θέλησαν να ζήσουν αυτοί την εμπειρία πριν από λίγες μέρες με τον Ιταλό τεχνικό του Παναθηναϊκού απαλλαγμένος πλέον από το άγχος της πρόκρισης τους ομίλους του Europa League να το διασκεδάζει αρκετά.

Η σύντροφος του Ιταλού προπονητή θέλησε να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τους ακόλουθους της στο instagram ανεβάζοντας δυο σχετικές φωτογραφίες και γράφοντας: "Απίστευτη εμπειρία με τον αγαπημένο μου. Η θέα αυτή της Αθήνας θα είναι για πάντα στην καρδιά μου". Ενώ ανέβασε και μια δεύτερη όπου φαίνεται να κρατάει την Ακρόπολη στα χέρια της.

Να θυμίσουμε ότι και δυο ακόμα πράσινοι οι Λουκ Στιλ και Ρόμπιν Λουντ μαζί με τις συντρόφους τους είχαν επίσης... δειπνήσει στον αέρα πριν από λίγους μήνες.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ