ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δείπνο στην Ακρόπολη για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Δείπνο στην Ακρόπολη για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δειπνήσουν το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό μαγαζί στην Ακρόπολη επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο τριφύλλι.

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και φυσικά σε αυτό έχουν βοηθήσει και τα έως τώρα αποτελέσματα των πράσινων. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και το ξεκίνημα στην Super League άλλωστε έχουν φέρει τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του τριφυλλιού.

Σε μια επιβεβαίωση του εξαιρετικού κλίματος παίκτες και τεχνική ηγεσία θα δειπνήσουν το βράδυ της Τετάρτης στην Ακρόπολη δείχνοντας ότι οι πράσινοι είναι μια οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων.

Το τραπέζι βέβαια προέκυψε από μια πλάκα-στοίχημα του Στραματσόνι με τους παίκτες του τριφυλλιού. Ο Ιταλός τους είχε πει μετά την ήττα από τον Άγιαξ ότι αν κερδίσουν τον ΠΑΣ και παίξουν καλό ποδόσφαιρο θα τους κάνει το τραπέζι.

Η νίκη επί της ομάδας των Ιωαννίνων ήρθε και οι παίκτες του τριφυλλιού, με πρώτους τους δυο αρχηγούς Μπεργκ και Ζέκα, κάλεσαν τον Στραματσόνι να πληρώσει το... χρέος του και ο Ιταλός ήταν κύριος λέγοντας σε όλους πως το δείπνο θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ