ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δανεισμό και όχι αγορά του Τσάβες θέλει η Εστουντιάντες

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η Εστουντιάντες δεν συζητά την απόκτηση του Αντρές Τσάβες και έχει κάνει πρόταση για να τον πάρει δανεικό.

Οι προσδοκίες του Παναθηναϊκού να εξοικονομήσει ένα μέρος των χρημάτων που πρέπει να πληρώσει στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες, δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής. Επειδή το πρώτο επίσημο ενδιαφέρον για τον "κομαντάντε" δεν αφορά την αγορά των δικαιωμάτων του, αλλά το δανεισμό του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η Εστουντιάντες θέλει να πάρει δανεικό τον Τσάβες και προτίθεται να καλύψει το συμβόλαιο του, καταβάλλοντας και ένα μικρό ενοίκιο. Όμως, δεν σκοπεύει να διαπραγματευτεί την απόκτηση του, τουλάχιστον προς το παρόν.

Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν κρίνεται ευνοϊκή για τον Παναθηναϊκό. Διότι η Μπόκα Τζούνιορς και η Μπάνφιλντ πιέζουν για την αποπληρωμή του 1,35 εκατομμυρίων ευρώ που κοστίζει ο Τσάβες και έχουν ήδη προσφύγει στη FIFA. Άρα, το Τριφύλλι έχει περιέλθει σε δεινή θέση...

Από εκεί και πέρα, οι ελπίδες εστιάζονται στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, τη Μπελγράνο και την Ιντεπεντιέντε, που έχουν μιλήσει με τον Τσάβες και τον ατζέντη του, Φερνάντο Ιντάλγκο. Κυρίως, αν επειδή ούτε αυτές δεν δείξουν διάθεση να αγοράσουν τον 26χρονο στράικερ, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει μεγάλα περιθώρια ελιγμών στην υπόθεση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ