ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Back to business

Back to business

Η υπογραφή συμβολαίων και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απομένουν για το “τυπικό” κλείσιμο της συνεργασίας του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τάκη Φύσσα με το Τριφύλλι.

Οπως αναμενόταν από χθες, το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχε αίσιο τέλος και ο 41χρονος πρώην παίκτης Καλαμάτας, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θα είναι ο διάδοχος του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη θέση του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού. Εκτός απροόπτου, το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 1,5 έτους, έως τον Ιούνιο του 2018.

Ίδιας χρονικής διάρκειας είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος μετά από σχεδόν έναν χρόνο επιστρέφει στους Πράσινους. Όχι ως “αθλητικός διευθυντής” αυτή τη φορά, αλλά ως επικεφαλής της Ακαδημίας. Θα πάρει τη θέση του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος ενημερώθηκε σήμερα τηλεφωνικά (!!!) από τον Χρήστο Παναγόπουλο και ενώ ταξίδευε προς Λάρισα για το αυριανό ματς της Κ-20, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο πόστο του, μετά από 6 1/2 χρόνια παρουσίας στην Παιανία και στο Κορωπί.

Εντός της ημέρας (Τετάρτη, 21/12) Λυμπερόπουλος και Φύσσας αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και να ανακοινωθούν από την Πράσινη ΠΑΕ, ενώ ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ήδη έχει συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις παικτών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καθοριστική συνάντηση Λυμπερόπουλου - Ουζουνίδη
Σχόλιο Γ. Σερέτης: Ομάδα πίσω από την ομάδα
Οικονομόπουλος: "Οι ξένοι παίκτες έρχονται, χτυπούν κάρτα και φεύγουν"
"Θέλει Ίσακ ο Παναθηναϊκός"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ