ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτοκριτική και διάθεση για αλλαγή από τους παίκτες

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θορυβήθηκαν από τα συνεχόμενα στραβοπατήματα και συζήτησαν για να βρουν τις αιτίες της κακής απόδοσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο: δεν κάλυψε τους ποδοσφαιριστές και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. Οι ίδιοι φαίνονται πως συμμερίζονται τα λεγόμενα του, αφού παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα.

Στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να δουν πως θα προχωρήσουν. Την πρωτοβουλία για το group therapy είχε ο Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος παρακίνησε τους πάντες να εκφράσουν τη γνώμη τους, ενώ δόθηκε η άδεια από τον Ουζουνίδη.

Ο Σουηδός επιθετικός επισήμανε ότι όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα, ωστόσο στο γήπεδο δεν υπάρχουν δικαιολογίες και είναι ανεπίτρεπτο για τον Παναθηναϊκό να μετρά τέσσερις συνεχόμενες απώλειες βαθμών. Κάτι που θα πρέπει να διορθώσουν άμεσα οι παίκτες του Τριφυλλιού, αρχής γενομένης από τα επόμενα ματς.

Οι συμπαίκτες του συμφώνησαν με τα λεγόμενα του Μολίνς, παραδέχτηκαν ότι εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων και υποσχέθηκαν ο ένας προς τον άλλο, να κάνουν ότι μπορούν για να διορθώσουν την κατάσταση. Επίσης, αναφέρθηκε ότι ο καθένας θα διαχειριστεί όπως νομίζει τις σχέσεις του με τη διοίκηση, αλλά θα τις κρατήσει έξω από τα αποδυτήρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ