ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυστραλία ή τέλος για τον Εσιέν

Αυστραλία ή τέλος για τον Εσιέν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικλ Εσιέν περιμένει ενημέρωση από την A-League για το αν θα αγωνιστεί σε ομάδα της χώρας και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Λίγες μέρες απέμειναν για να μάθουμε τι μέλει γενέσθαι με τον Μάικλ Εσιέν... Δηλαδή, τέλος στην επαγγελματική καριέρα του ή συνέχεια στην A-League της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γκανέζος αμυντικός χαφ και ο ατζέντης του έχουν επαφές με στελέχη της αυστραλιανής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο σκοπός του 33χρονου είναι να μάθει εάν μπορεί να λάβει το καθεστώς του "φιλοξενούμενου ποδοσφαιριστή".

Τι σημαίνει αυτό; Πως εάν αποκτήσει τη συγκεκριμένη ιδιότητα, τότε θα μπορέσει να συμφωνήσει με μία ομάδα της χώρας για να συνεργαστούν και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα συνδράμει οικονομικά στην κάλυψη των αποδοχών του.

Πρόκειται για μία πολιτική που έχει υιοθετηθεί από τις ποδοσφαιρικές αρχές και τους χορηγούς, ώστε να προσελκύουν γνωστούς παίκτες, έστω και στα "τελειώματα" τους. Με αυτό τον τρόπο έχουν αγωνιστεί στην Αυστραλία μερικοί από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές και αυτή η πρακτική τηρείται.

Εφόσον δεν τα καταφέρει, τότε το πιθανότερο είναι πως θα ανακοινώσει την ολοκλήρωση της καριέρας του. Με τον Παναθηναϊκό έχει συμβιβαστεί για τη λύση του συμβολαίου του και απλώς, η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ